!!!WYPRZEDAŻ!!! W ZESTAWIE:- misa z...
Elegancka i niezwykle praktyczna ostrzałka do noży. Produkt wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej oraz tworzywa sztucznego. Przyrząd wyposażony w przyssawkę, która zapewnia komfort oraz stabilność podczas ostrzenia noży.
Nóż kucharski YATO o długości ostrza 205mm. Wykonany jest z najwyższej jakości kutej stali niemieckiej X50CrMoV15, o twardości HRC 55-58, co gwarantuje, że ostrza są: bardzo ostre trwałe posiadają doskonałe właściwości tnące łatwe do czyszczenia
Nóż kucharski YATO o długości ostrza 205mm. Wykonany jest z najwyższej jakości kutej stali niemieckiej X50CrMoV15, o twardości HRC 55-58, co gwarantuje, że ostrza są: bardzo ostre trwałe posiadają doskonałe właściwości tnące łatwe do czyszczenia
Nóż "Santoku" marki YATO o długości ostrza 185mm. Wykonany jest z najwyższej jakości kutej stali niemieckiej X50CrMoV15, o twardości HRC 55-58, co gwarantuje, że ostrza są: bardzo ostre trwałe posiadają doskonałe właściwości tnące łatwe do czyszczenia Dzięki temu noże YATO doskonale nadają się do profesjonalnej pracy w gastronomii o uniwersalnym...
Nóż rzeźniczy marki YATO o długości ostrza 205mm. Wykonany jest z najwyższej jakości kutej stali niemieckiej X50CrMoV15, o twardości HRC 55-58, co gwarantuje, że ostrza są: bardzo ostre trwałe posiadają doskonałe właściwości tnące łatwe do czyszczenia Dzięki temu noże YATO doskonale nadają się do profesjonalnej pracy w gastronomii. Szczególnie polecany...
Nóż do wędlin marki YATO o długości ostrza 290mm. Wykonany jest z najwyższej jakości kutej stali niemieckiej X50CrMoV15, o twardości HRC 55-58, co gwarantuje, że ostrza są: bardzo ostre trwałe posiadają doskonałe właściwości tnące łatwe do czyszczenia Dzięki temu noże YATO doskonale nadają się do profesjonalnej pracy w gastronomii. Szczególnie polecany...
Nóż do trybowania marki YATO o długości ostrza 160mm. Wykonany jest z najwyższej jakości kutej stali niemieckiej X50CrMoV15, o twardości HRC 55-58, co gwarantuje, że ostrza są: bardzo ostre trwałe posiadają doskonałe właściwości tnące łatwe do czyszczenia Dzięki temu noże YATO doskonale nadają się do profesjonalnej pracy w gastronomii do trybowania,...
Nóż do pieczywa marki YATO o długości ostrza 205mm. Wykonany jest z najwyższej jakości kutej stali niemieckiej X50CrMoV15, o twardości HRC 55-58, co gwarantuje, że ostrza są: bardzo ostre trwałe posiadają doskonałe właściwości tnące łatwe do czyszczenia Dzięki temu noże YATO doskonale nadają się do profesjonalnej pracy w gastronomii, zwłaszcza do krojenia...
Nóż kolebkowy o długości 135mm marki YATO. Pojedyncze ostrze o długości 135mm wykonane z wysokiej jakości, wytrzymałej stali nierdzewnej. Dzięki temu nóż doskonale nadaje się do siekania ziół.Rękojeści wykonane z drewna.
Nóż wykonany jest zgodnie z normami HACCP. Posiada niebieską rękojeść, co oznacza, że nóż dedykowany jest do ryb. Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej o twardości 52-55HRC ma długość 150mm.Całkowita długość noża wynosi 290mm.Nóż można myć w zmywarce.
Nóż wykonany jest zgodnie z normami HACCP. Posiada niebieską rękojeść, co oznacza, że nóż dedykowany jest do ryb. Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej o twardości 52-55HRC ma długość 230mm.Całkowita długość noża wynosi 360mm.Nóż można myć w zmywarce.
Nóż wykonany jest zgodnie z normami HACCP. Posiada niebieską rękojeść, co oznacza, że nóż dedykowany jest do ryb. Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej o twardości 52-55HRC ma długość 250mm.Całkowita długość noża wynosi 380mm.Nóż można myć w zmywarce.